Ruija Barnehage
 
 

Ruija Barnehage

Ruija Barnehage eies og drives av Vadsø kommune. Barnehagen åpnet høsten 1991 og har i dag 54 plasser for barn fra 0-6 år. Barnehagen har 4 avdelinger fordelt på to bygg.
 
Ruija ligger øverst i Finnmarksveien, ca 3 kilometer fra byen. Barnehagen har en flott beliggenhet med et svært variert naturområde rett utenfor gjerdet. Vi har skogen mot øst, og myr og fjellområder mot nord. Rett utenfor gjerdet mot sør, har vi en spennende bekk. Mot vest og sør er det ellers boligområder med gangstier og fotballøkker.
 
Barnehagens satsningsområder er natur og kultur. Vi bruker nærmiljøet aktivt og legger vekt på at barna skal ha opplevelsen av å vokse opp i Vadsø og ikke bare innenfor barnehagens gjerde.
 
Fra barnehagen er det en fantastisk utsikt mot himmelen, fjorden og fjellene i Sør Varanger. Lys i alle sine farger, mørke, skyer og værforandringer blir en del av barnehagen. Vi har også full oversikt over Hurtigrutas anløp og har valgt  å kalle avdelingene våre opp etter hurtigruteskipene Midnatsol, Polarlys, Nordstjernen og Nordlys.
 
Barnehagen har de siste årene vekslet mellom 2, 3 og 4 avdelinger, men har nå 4 permanente avdelinger. I forbindelse med de siste endringene, har vi valgt å vente med å lage ny årsplan. Den som ligger på hjemmesiden er fra 2014, men følges i all hovedsak. Ny årsplan foreligger i januar 2016.
 
 
Ruija barnehage
Finnmarksvn. 10
Tlf. 78 94 24 80
Åpningstid: 07.00 - 16.30
Styrer: Thor-Emil Aronsen 
 
PEDAGOGISKE PLANER
 
 
 
 
 
 
FORELDREINFORMASJON
- Ruijaposten juni 2015

Sist endret av Arne Lindbach, 11-11-2016
 
 
Kontakt oss

 
 
 
 
 
 
Politiske møter
 
Foreldreinfo
 
Vadsø kommune - 78 94 23 00 - postmottak@vadso.kommune.no - Postboks 614 - 9811 Vadsø
Ansvarlig redaktør: Jens Betsi - Nettredaktør: Arne Lindbach - Nettløsning Avento CMS - Design Havnevik