Informasjon om badebursdag

BADEBURSDAG ER SKØY FOR UNGENE OG AVLASTING FOR FORELDRENE ! 

 

Ønsker du "badebursdag" i svømmehallen ?

  
Det er mulig å benytte svømmehallen til bursdagsfeiring på mandager og onsdager innenfor ordinær åpningstid, som er fra kl. 16.00 til 20.00.
  
Dette er et meget flott tilbud, som flere og flere foreldre og unger etterspør.Ungene får boltre seg i svømmehallen, for deretter å komme ned i kaferommet, der bursdagen fortsetter med kake, pizza oa. dere måtte ha med dere til bursdagsfeiringa. Dere som foreldre får god tid å klargjøre rommet med duker oa. bursdagspynt. Rommet er meget funksjonelt, og fullt utstyrt med nødvendige kjøkkenredskap.

Dere velger selv hvordan dere vil disponere disse 4 timene, men, vi anbefaler følgende program; Dere ankommer oss kl. 16.00, dere får tiden til 16.30 til å bære ned bursdagssakene til kaferommet. Dere får så utdelt nøkler til garderobeskap tilsvarende det antall barn dere har invitert.

Barna kommer kl. 16.30, som vi anbefaler som start på selskapet. Ungene får da gå ned i garderobene, og kan gå direkte i svømmehallen etter en dusj. Fra dette tidspkt. tar vi som badevakter ansvaret for ungene. Ungene får så litt over en time i bassenget, dvs. de blir ropt opp kl. 17.45. Deretter får de tatt seg en dusj og evt. badstu, og dere har da barna klare til fortsettelsen av festen ca kl. 18 på Kaferommet (tidl. Ungdomsklubblokalet).

Dere feirer da bursdagen i kaferommet fra 18.00 til 19.30, som vi anbefaler som avslutningstidspkt for festen.Dere har da tiden fra 19.30 til kl. 20.00 for rydding av duker, asjetter oa. Dere koster over golvene , tørker av bordene, legger søppel i utdelt svart søppelsekk, og bringer denne opp til oss til slutt. 


Alt dette får dere for 70 kr/barn. Dere betaler da for de barna som var her, eller sagt på en annen måte, om  dere f.eks. har invitert 20 barn, og det kun kom 15 barn, da betaler dere kun for de 15 som kom. Vi ser helst at dere kommer opp og gjør opp for selskapet før kl. 19.00. Det er også mulig å få betale med faktura.
 
Minst to voksne må være tilstede sammen med barna i kaferommet. I svømmehallen, dusj og garderobeanlegg gjør våre godkjente badevakter all jobb.
  
Ved spørsmål eller bestilling ring 78 94 24 68 / 92245762 eller send mail til: geir.vorren@vadso.kommune.no

Velkommen skal dere være ! 
 
 
 
Kontakt oss

 
 
 
 
 
 
Politiske møter
 
Vadsø kommune - 78 94 23 00 - postmottak@vadso.kommune.no - Postboks 614 - 9811 Vadsø
Ansvarlig redaktør: Jens Betsi - Nettredaktør: Arne Lindbach - Nettløsning Avento CMS - Design Havnevik