Ungdommens hus - Propellen

Ungdommens hus - Propellen - er et sted for framdrift og ungdom med fart og fres. Aldersgrensen er fra 8. klasse og oppover.
Målsettingen for Ungdommens hus (UH) er i første rekke å gi et fritidstilbud til byens ungdommer. På UH skal ungdommen ha en plass der de kan treffe hverandre til uforpliktende fellesskap og utvikle aktiviterer sammen. Det er voksne ansatte som tar ansvar og legger tilrette for aktiviteter som ungdommene ønsker. 
 
UH har ti datamaskiner som blir flittig brukt. UH har "Singstar og Gitar Hero", biljard, bordtennis, sjakk og maleraktiviteter.
Noen ganger er der levende musikk og LAN-party. Til høsten settes det igang med break-dance kurs.
 
Tirsdag, onsdag, torsdag og fredag er det øvingstider for band og dansegrupper fra kl 15:00 - 18:00.
Fra 18:00 åpner dørene for ungdom mellom 13 og 18 år (fra 8. klasse). Det er fortsatt anledning til øvinger utover kvelden.
UH stenger kl 22:00 bortsett fra fredag da det er åpnet til kl 23:00.

I tillegg tilbys leksehjelp på ettermiddagstid, sygruppe for utenlandske kvinner på lørdag formiddag og det er planlagt åpning for førskolebarn som ikke går i barnehagen på dagtid. Dette er planlagte aktiviteter som kan komme i gang dersom det er interesse for det.Huset kan romme mange aktiviteter, og er tilgjengelig for ulike grupper på dagtid.
 
Kontaktinformasjon:
Øystein Strand
Tlf: 78 95 38 12


Sist endret av Arne Lindbach, 15-08-2008
 
 
Kontakt oss

 
 
 
 
 
 
Politiske møter
 
Vadsø kommune - 78 94 23 00 - postmottak@vadso.kommune.no - Postboks 614 - 9811 Vadsø
Ansvarlig redaktør: Jens Betsi - Nettredaktør: Arne Lindbach - Nettløsning Avento CMS - Design Havnevik