Vadsø legevakt får nytt telefonnummer

Vadsø legevakt vil fra 17. oktober 2017 kl 10:00 få nytt telefonnummer.
Les mer
 
 
 
 

Legeerklæring ved fravær fra videregående skole

I fjor innførte kunnskapsdepartementet 10%-regelen for fravær ved videregående skoler. Den gjelder også i Vadsø. Elever må ha legeerklæring ved fravær av helsemessige årsaker dersom de har 10% eller høyere fravær i enkeltfag. De kan be om legeerklæring også før de nærmer seg denne grensen.
Les mer
 
 
 
 

Hva kan legevakten gjøre for deg?

Når du ringer det sekssifrede nummeret 116 117 kommer du i kontakt med legevaktsentralen i området der du oppholder deg. Legevakt skal tilby hjelp til det som ikke kan vente når fastlegekontoret ditt er stengt.
Les mer
 
 
 
 

Timebestilling og reseptfornyelse på internett

Ved å benytte vår nettbaserte tjeneste for legebestilling unngår du telefonkø, og kan bestille din legetime og fornye resepter hele døgnet. Vi ønsker å gjøre kontakten med oss så enkel som mulig. Derfor er det tilrettelagt for timebestilling og reseptfornyelse via disse sidene i tillegg til ordinær time-og reseptbestilling pr. telefon 78 94 25 22
Les mer
 
 
 
 

Informasjon vedrørende legetimer på helsesenteret

Pasienter vil fra tid til annen oppleve at de får telefon fra helsesenteret med beskjed om at legetimen deres dessverre må flyttes på.
Les mer
 
 
 
 

Vadsø kommune har innført e-resept

En ordning med elektroniske resepter innføres nå gradvis i Norge. Helsedirektoratet leder prosessen og har som mål at e-resept skal være i bruk over hele landet i 2013. Vadsø kommune har nå innført e-resept ordningen med virkning fra og med 01.06.2013
Les mer
 
 
 
 

Legetjenester

Helsevirksomheten skal sørge for nødvendig helsetjeneste for alle som bor eller midlertidig oppholder seg i Vadsø kommune. Virksomheten skal videre bidra til å fremme folkehelse, trivsel, gode sosiale og miljømessige forhold, samt søke å forebygge og behandle sykdom, skade eller lyte.
Les mer
 
 
 
 
 
Kontakt oss

 
 
 
 
 
 
Politiske møter
 
Vadsø kommune - 78 94 23 00 - postmottak@vadso.kommune.no - Postboks 614 - 9811 Vadsø
Ansvarlig redaktør: Jens Betsi - Nettredaktør: Arne Lindbach - Nettløsning Avento CMS - Design Havnevik