Kollektivtransport i Vadsø kommune

Vadsø har gode transportmuligheter med hyppige avganger både til og fra området. Fra Vadsø går det daglige flyavganger til resten av landet og Hurtigruta anløper Vadsø daglig. Bussen tar også turen innom de fleste stedene i løpet av en dag.
Fly
Vadsø er tilknyttet stamrutenettet med flygninger til Kirkenes og Alta. Fly til Vadsø korresponderer med ruter mellom Kirkenes og Oslo. Flere ganger daglig går det direktefly fra Oslo til Kirkenes. I tillegg har Vadsø direkteflygning til/fra Tromsø.
For spørsmål angående flyruter og billettbestilling, kontakt Vadsø Lufthavn, telefon +4778962800 eller Vardø Lufthavn telefon +4778987701.
 
Hurtigruten
Hver dag anløper Hurtigruta  Vadsø. Tidlig på morgenen er den i Vardø før den legger turen til Vadsø og deretter Kirkenes. På sydgående rute fra Kirkenes tar den igjen turen innom til Vardø. Hurtigruta er et transportmiddel som også er en stor opplevelse. For mer informasjon om hurtigruten besøk www.hurtigruten.com. For bestilling og ruteopplysning ring +4781030000.
 
Buss
Til Vadsø kan man også komme med buss. Det er gode bussforbindelser til resten av fylket. Kontakt FFR for ruteopplysning og annen informasjon. I området går det også busser til og fra Finland som kan bringe deg til Vadsø.
 
Veinett
Europaveg 6 og Europaveg 75 møtes i Varangerbotn hvor de deler seg. Europavei 75 tar deg ut til Vadsø  og Europavei 6 tar deg til Kirkenes.


Sist endret av Arne Lindbach, 04-08-2008
 
 
Kontakt oss

 
 
 
 
 
 
Politiske møter
 
Vadsø kommune - 78 94 23 00 - postmottak@vadso.kommune.no - Postboks 614 - 9811 Vadsø
Ansvarlig redaktør: Jens Betsi - Nettredaktør: Arne Lindbach - Nettløsning Avento CMS - Design Havnevik