NORDTING på Vårbrudd
 
 

NORDTING på Vårbrudd

De skyter fra hofta og har tydelig politiske budskap. De rammer samfunnstoppene, politikerne og pengefolket med bitende kritikk.
Furoren seiler i kjølvannet når Amund Sjølie Sveen og hans kamerater kaller inn til Nordting og gir sin analyse av dagens aktuelle temaer.
                                                                                                                     
Dette er både politikk og teater på samme tid, og rammen er folkemøtet. Aktørene går hardt ut mot dem som sitter med makten og pengene.

I tidligere versjoner av Nordting har tekstforfatter og utøver Amund Sjølie Sveen og hans ensemble skapt både forargelse og skandale med sine skarpe uttalelser. Vi husker reaksjonene på Nordting under Festspillene i Nord-Norge i 2014. Avisa Nordlys summerte det slik: «Han skyter med skarpt, med noe av det skarpeste vi kan bli angrepet med; vår egen kultur - og kunst».
 
Nordting er en blanding av politisk retorikk, musikk, dans – og en stor dose humor. Nordting er ferskvare og forestillingene vil endre karakter fra hver gang de spilles. Hver kveld kommer nye aktuelle temaer og store og spennende musikalske gjester på banen. Vi er like spent som dere når Sjølie & Co skal gi sin analyse av dagens aktuell temaer på turné. Og i møtet med publikum vil forestillingen få nytt liv hver kveld. Det handler om møter, ordet og debatten.
 
Forestillingen er 2. mai kl 19.00 på Vårbrudd

Billetter selges på Servicekontoret, Rådhusgt. 5, tlf 78 94 23 00.

Billettpris:  195,- (ord. voksen)  / 150,- (honnør)  / 140,- (student, barn, TK) / 100,- (FUNG)
 

Sist endret av Arne Lindbach, 24-04-2017
 
 
Kontakt oss

 
 
 
 
Politiske møter
 
Hurtigvalg
 
Offentlige nettsider
 
Vadsø kommune - 78 94 23 00 - postmottak@vadso.kommune.no - Postboks 614 - 9811 Vadsø
Ansvarlig redaktør: Jens Betsi - Nettredaktør: Arne Lindbach - Nettløsning Avento CMS - Design Havnevik