Arctic Race 2018 starter i Vadsø
 
 

Arctic Race 2018 starter i Vadsø

Sykkelrittet Arctic Race 2018 vil starte i Vadsø 16. august. Hele løpet blir denne gangen å gå i Finnmark, noe som garanterer flotte naturopplevelser og mange fine sportsøyeblikk.
Ordfører Hans-Jacob Bønå var tilstede på pressekonferansen i Oslo og gledet seg over at Vadsø får være startkommune for sykkelrittet. Ordføreren er krystallklar på at august kommer til å bli en måned man virkelig bør være i Vadsø og sier: ”Det er veldig hyggelig i at vi i Vadsø er valgt til vertskommune for starten av årets Arctic Race of Norway Tour. Dette blir en folkefest for oss.
Vi skal heldigvis få noen dager til å restituere oss etter årets Varangerfestival, men så er det på han igjen.  Touren får massiv TV-dekning i svært mange land.  Vi gleder oss veldig, og vi skal alle gjøre vårt til å profilere Vadsø og Varanger. Nå er det bare å bestille godvær så gjør vi alle sammen dette til en folkefest sammen”,
sier Hans Jacob Bønå. 
 
 
Gratulerer til Finnmark, til Varanger og Arctic Race of Norway. Dette var et spennende og morsomt valg.   Vi ser frem til 16 august hvor hele arrangementet kjøres i gang i Vadsø.
 
Mer om arctic race of Norway finner du her: http://www.arctic-race-of-norway.com/

Sist endret av Arne Lindbach, 08-01-2018
 
 
Kontakt oss

 
 
 
 
 
 
Politiske møter
 
Hurtigvalg
 
Offentlige nettsider
 
Vadsø kommune - 78 94 23 00 - postmottak@vadso.kommune.no - Postboks 614 - 9811 Vadsø
Ansvarlig redaktør: Jens Betsi - Nettredaktør: Arne Lindbach - Nettløsning Avento CMS - Design Havnevik