Avhengighet- må ha det, bare må ha det…
 
 

Avhengighet- må ha det, bare må ha det…

Tirsdag 3 oktober 2017 arrangerte Vadsø kommune, sammen med Mental Helse og Brukerstemmen i nord (Rio og Marborg) en åpen informasjonskveld om temaet avhengighet. Det ble holdt på Frivilligsentralen og det var 14 deltagere, noe som vi anser som svært bra.
Det startet med foredrag om hva avhengighet er, og ble holdt av undertegnede miljøterapeut Benedicte Evjen Angell og ruskoordinator/prosjektleder Ida Dolonen-Marthinussen. Vi snakket om hva man kan bli avhengige av, sårbare grupper  og hva som skjer i hjernen, ved utvikling av en avhengighet.
 
Esben Haldorsen holdt et foredrag om sitt liv, utvikling av rusmiddelavhengighet og hvordan han kom seg ut av dette. Det var et personlig og spennende innlegg om en mann som ville så mye, men ikke klarte å mestre livet. I dag jobber han i Marborg og står på for de som sliter, både på individ- og systemnivå.
Publikum var engasjerte og stilte spørsmål underveis til oss som holdt foredraget.
 
Vi skal neste gang ha en åpen informasjonskveld om det å være pårørende til rusmiddelavhengige. Dette vil være i midten/slutten av nov. Vi vil komme tilbake med dato og klokkeslett.

Sist endret av Arne Lindbach, 11-10-2017
 
 
Kontakt oss

 
 
 
 
 
 
Politiske møter
 
Hurtigvalg
 
Offentlige nettsider
 
Vadsø kommune - 78 94 23 00 - postmottak@vadso.kommune.no - Postboks 614 - 9811 Vadsø
Ansvarlig redaktør: Jens Betsi - Nettredaktør: Arne Lindbach - Nettløsning Avento CMS - Design Havnevik